Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:152:401815
Travančić, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Travančić, A. (2020). Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815
Travančić, Anita. "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815
Travančić, Anita. "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815
Travančić, A. (2020). 'Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815
Travančić A. Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815
A. Travančić, "Utjecaj konzumacije kokošjih jaja obogaćenih n-3 polinezasićenim masnim kiselinama (PUFA) na izražaj biljega upale i aktivacije endotela kod mladih zdravih ispitanika", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401815