Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora
Urlić, M. (2023). Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora (Disertacija). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702
Urlić, Marjan. "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702
Urlić, Marjan. "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702
Urlić, M. (2023). 'Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora', Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702
Urlić M. Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora [Disertacija]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2023 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702
M. Urlić, "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora", Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702