diplomski rad
Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:171:041452

Bošnjak, Slavica
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Institucijski repozitorij: Repozitorij MEFST

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, S. (2019). Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452

Bošnjak, Slavica. "Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452

Bošnjak, Slavica. "Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452

Bošnjak, S. (2019). 'Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452

Bošnjak S. Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452

S. Bošnjak, "Uloga prehrambenih vlakana u očuvanju zdravlja probavnog sustava", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:041452