Mračić, T. (2020). Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407
Mračić, Tihomir. "Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407
Mračić, Tihomir. "Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407
Mračić, T. (2020). 'Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407
Mračić T. Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407
T. Mračić, "Hlapljivi biljni ekstrakti kao inhibitori enzima α-glukozidaze", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:473407