diplomski rad
Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis
Split: Sveučilište u Splitu, 2018. urn:nbn:hr:226:653500

Dujić, Andrijana
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Dujić, A. (2018). Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500

Dujić, Andrijana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500

Dujić, Andrijana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500

Dujić, A. (2018). 'Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500

Dujić A. Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2018 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500

A. Dujić, "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500