Jelušić, K. (2023). Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034
Jelušić, Katarina. "Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034
Jelušić, Katarina. "Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034
Jelušić, K. (2023). 'Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034
Jelušić K. Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034
K. Jelušić, "Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:826034