diplomski rad
Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758)
Split: Sveučilište u Splitu, 2018. urn:nbn:hr:226:643212

Šeparović, Ana
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Šeparović, A. (2018). Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758) (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212

Šeparović, Ana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212

Šeparović, Ana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212

Šeparović, A. (2018). 'Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758)', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212

Šeparović A. Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758) [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212

A. Šeparović, "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u brbavicama Venus verrucosa (Linnaeus, 1758)", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:643212