prikaz prve stranice dokumenta Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla
Split: Sveučilište u Splitu, 2018. urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, Antea
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Matulić, A. (2018). Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, Antea. "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, Antea. "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, A. (2018). 'Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 03.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić A. Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2018 [pristupljeno 03.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

A. Matulić, "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422