Šimundža, M. (2022). SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI (Specijalistički diplomski stručni). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, Mislav. "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, Mislav. "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, M. (2022). 'SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža M. SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI [Specijalistički diplomski stručni]. Split: Sveučilište u Splitu; 2022 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
M. Šimundža, "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367