Hrgović, I. (2024). ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604
Hrgović, Ivan. "ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604
Hrgović, Ivan. "ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604
Hrgović, I. (2024). 'ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604
Hrgović I. ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604
I. Hrgović, "ULOGA TRADICIONALNE GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI DALMACIJE", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:621604