prikaz prve stranice dokumenta BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA
Split: Sveučilište u Splitu, 2019. urn:nbn:hr:228:612151

Babaja, Ljubo
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije

Citirajte ovaj rad

Babaja, Lj. (2019). BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151

Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151

Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151

Babaja, Lj. (2019). 'BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151

Babaja Lj. BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151

Lj. Babaja, "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151