Pavić, M. (2012). Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754
Pavić, Marina. "Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754
Pavić, Marina. "Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754
Pavić, M. (2012). 'Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754
Pavić M. Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754
M. Pavić, "Primjena spregnutih kromatografskih tehnika (LC-GC i LC-MS) u određivanju γ-orizanola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:320754