prikaz prve stranice dokumenta Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Bajalica, A. (2012). Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, Anja. "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica, A. (2012). 'Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

Bajalica A. Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159

A. Bajalica, "Senzorska i teksturalna svojstva novo kreiranih funkcionalnih guma za žvakanje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:389159