Bakija, I. (2012). Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813
Bakija, Ivana. "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813
Bakija, Ivana. "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813
Bakija, I. (2012). 'Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813
Bakija I. Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813
I. Bakija, "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813