Knežević, A. (2012). Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766
Knežević, Anja. "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766
Knežević, Anja. "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766
Knežević, A. (2012). 'Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766
Knežević A. Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766
A. Knežević, "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766