Bagarić, E. (2011). Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348
Bagarić, Ena. "Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348
Bagarić, Ena. "Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348
Bagarić, E. (2011). 'Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348
Bagarić E. Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348
E. Bagarić, "Toksičnost teških metala i analtičke metode za njihovo određivanje u hrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:932348