Lovreško, V. (2011). Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496
Lovreško, Valentina. "Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496
Lovreško, Valentina. "Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496
Lovreško, V. (2011). 'Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496
Lovreško V. Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496
V. Lovreško, "Aflatoksin b1 i okratoksin a u hrani životinjskog podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219496