prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:450025

Barić, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Barić, M. (2011). Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025

Barić, Mia. "Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025

Barić, Mia. "Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025

Barić, M. (2011). 'Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025

Barić M. Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025

M. Barić, "Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450025