Jelekovac, A. (2011). Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309
Jelekovac, Ana. "Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309
Jelekovac, Ana. "Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309
Jelekovac, A. (2011). 'Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309
Jelekovac A. Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309
A. Jelekovac, "Heterociklički aromatski amini u hrani-podrijetlo i toksičnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239309