Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:496085
Zima, Nikola
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Zima, N. (2011). Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085
Zima, Nikola. "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085
Zima, Nikola. "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085
Zima, N. (2011). 'Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085
Zima N. Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085
N. Zima, "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085