završni rad
Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:337383

Vidulin, Tina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Vidulin, T. (2016). Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383

Vidulin, Tina. "Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383

Vidulin, Tina. "Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383

Vidulin, T. (2016). 'Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383

Vidulin T. Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383

T. Vidulin, "Utjecaj godine uzgoja na sastav polifenola djevičanskog maslinovog ulja iz Istre", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337383