Knežević, V. (2011). Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396
Knežević, Vlatka. "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396
Knežević, Vlatka. "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396
Knežević, V. (2011). 'Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396
Knežević V. Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396
V. Knežević, "Određivanje slobodnih aminokiselina u vodenim ekstraktima Krčkog sira tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942396