Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Bušić, A. (2011). Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200
Bušić, Arijana. "Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200
Bušić, Arijana. "Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200
Bušić, A. (2011). 'Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200
Bušić A. Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 26.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200
A. Bušić, "Određivanje udjela polisaharida i polifenolnih spojeva u odabranim biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298200