prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska svojstva preparata gljiva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijska svojstva preparata gljiva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:975171

Japec, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Japec, M. (2010). Antioksidacijska svojstva preparata gljiva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, Matea. "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, Matea. "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec, M. (2010). 'Antioksidacijska svojstva preparata gljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

Japec M. Antioksidacijska svojstva preparata gljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171

M. Japec, "Antioksidacijska svojstva preparata gljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975171