prikaz prve stranice dokumenta Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:972565

Čavlović, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Čavlović, K. (2010). Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565

Čavlović, Kristina. "Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565

Čavlović, Kristina. "Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565

Čavlović, K. (2010). 'Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565

Čavlović K. Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565

K. Čavlović, "Primjena biljnih ekstrakata u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:972565