završni rad
Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:984298

Čondić Galiničić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Čondić Galiničić, K. (2017). Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298

Čondić Galiničić, Kristina. "Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298

Čondić Galiničić, Kristina. "Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298

Čondić Galiničić, K. (2017). 'Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298

Čondić Galiničić K. Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298

K. Čondić Galiničić, "Biotrensformacija kombucha napitka od soka ananasa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984298