Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:878908
Erjavec, Filip
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Erjavec, F. (2017). Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908
Erjavec, Filip. "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908
Erjavec, Filip. "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908
Erjavec, F. (2017). 'Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908
Erjavec F. Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908
F. Erjavec, "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908