Roller, M. (2016). Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535
Roller, Morana. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535
Roller, Morana. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535
Roller, M. (2016). 'Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535
Roller M. Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535
M. Roller, "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535