diplomski rad
Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:057003

Vučilovski, Jasmina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vučilovski, J. (2016). Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003

Vučilovski, Jasmina. "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003

Vučilovski, Jasmina. "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003

Vučilovski, J. (2016). 'Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003

Vučilovski J. Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003

J. Vučilovski, "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003