Stegić, A. (2016). Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, Antun. "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, Antun. "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić, A. (2016). 'Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
Stegić A. Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597
A. Stegić, "Usporedba kvalitete voćnog i desertnog voćnog vina od kupine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880597