Radović, M. (2017). Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799
Radović, Mia. "Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799
Radović, Mia. "Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799
Radović, M. (2017). 'Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799
Radović M. Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799
M. Radović, "Optimiziranje metode za brzo određivanje vijabilnosti kvasaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614799