Zadro, D. (2016). Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro, D. (2016). 'Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
Zadro D. Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242
D. Zadro, "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242