Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:443411
Šango, Marina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Šango, M. (2017). Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411
Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411
Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411
Šango, M. (2017). 'Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411
Šango M. Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411
M. Šango, "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411