Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:416549
Pinčar, Ana
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Pinčar, A. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549
Pinčar, Ana. "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549
Pinčar, Ana. "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549
Pinčar, A. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549
Pinčar A. Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549
A. Pinčar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549