završni rad
Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:120061

Tomić, Alen
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Tomić, A. (2017). Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061

Tomić, Alen. "Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061

Tomić, Alen. "Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061

Tomić, A. (2017). 'Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061

Tomić A. Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061

A. Tomić, "Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:120061