diplomski rad
Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, Uglješa
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Stegnjaić, U. (2017). Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, U. (2017). 'Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić U. Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

U. Stegnjaić, "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634