prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Pokec, L. (2015). Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, Lucija. "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec, L. (2015). 'Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

Pokec L. Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931

L. Pokec, "Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530931