diplomski rad
Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:128745

Zubčić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Kabinet za bioinformatiku

Citirajte ovaj rad

Zubčić, M. (2017). Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745

Zubčić, Marina. "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745

Zubčić, Marina. "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745

Zubčić, M. (2017). 'Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745

Zubčić M. Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745

M. Zubčić, "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745