Kikelj, I. (2017). Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502
Kikelj, Ivana. "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502
Kikelj, Ivana. "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502
Kikelj, I. (2017). 'Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502
Kikelj I. Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502
I. Kikelj, "Prevlast bakterije mliječne kiseline Lactobacillus brevis L62 nad Escherichia coli StrR u mješovitoj bakterijskoj kulturi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418502