Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:102139
Inkret, Ines
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Inkret, I. (2017). Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139
Inkret, Ines. "Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139
Inkret, Ines. "Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139
Inkret, I. (2017). 'Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139
Inkret I. Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139
I. Inkret, "Fiziologija bakterijskog soja Lactobacillus amylovorus DSM 20531T uzgojenog na maltozi u laboratorijskom mjerilu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102139