diplomski rad
Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:125188

Lovrek, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Lovrek, L. (2017). Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188

Lovrek, Lea. "Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188

Lovrek, Lea. "Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188

Lovrek, L. (2017). 'Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188

Lovrek L. Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188

L. Lovrek, "Stabilnost ulja tijekom procesa prženja u kućanstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125188