Klas, K. (2015). Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433
Klas, Kristina. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433
Klas, Kristina. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433
Klas, K. (2015). 'Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433
Klas K. Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433
K. Klas, "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433