diplomski rad
Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:504803

Pikutić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Pikutić, M. (2017). Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803

Pikutić, Marija. "Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803

Pikutić, Marija. "Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803

Pikutić, M. (2017). 'Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803

Pikutić M. Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803

M. Pikutić, "Razvoj analitičke metode za određivanje enantiomernog sastava leucin enkefalina (osnove i smjernice u razvoju metode za peptidne lijekove)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504803