diplomski rad
Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:715096

Kožić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kožić, K. (2017). Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096

Kožić, Kristina. "Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096

Kožić, Kristina. "Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096

Kožić, K. (2017). 'Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096

Kožić K. Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096

K. Kožić, "Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715096