Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:073443
Korunek, Tanja
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Korunek, T. (2015). Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443
Korunek, Tanja. "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443
Korunek, Tanja. "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443
Korunek, T. (2015). 'Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443
Korunek T. Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443
T. Korunek, "Optimiranje vremena ekstrakcije i određivanje celuloze u kukuruznim oklascima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:073443