Ceglec, M. (2013). Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627
Ceglec, Martina. "Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627
Ceglec, Martina. "Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627
Ceglec, M. (2013). 'Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627
Ceglec M. Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627
M. Ceglec, "Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:187627