prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:418909

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Benković, M. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković, M. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

Benković M. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 11.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909

M. Benković, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909