završni rad
Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:673789

Fabijanić, Valerija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Fabijanić, V. (2018). Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789

Fabijanić, Valerija. "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789

Fabijanić, Valerija. "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789

Fabijanić, V. (2018). 'Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789

Fabijanić V. Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789

V. Fabijanić, "Utjecaj lokacije rasta na fenolni sastav listova i bobica tršlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:673789