Brnica, B. (2018). Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313
Brnica, Bojana. "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313
Brnica, Bojana. "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313
Brnica, B. (2018). 'Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313
Brnica B. Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313
B. Brnica, "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313