završni rad
Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:955599

Novak, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Novak, J. (2018). Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599

Novak, Jelena. "Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599

Novak, Jelena. "Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599

Novak, J. (2018). 'Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599

Novak J. Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599

J. Novak, "Antioksidativna aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955599